Om VapourTech

Vi er fagspecialister med projektlederoverbygning og hjælper virksomheder med implementering af teknologiske løsninger

Med teknisk ingeniørbaggrund forstår vi til fulde de opgaver, vore kunder ønsker løst. Vi kan derfor være med til at sikre, en optimal og effektiv projekteksekvering med vidensdeling på tværs af projektet og med et kvalificeret og konstruktivt modspil til vore kunder. Vi sikre, at der er en klar opgaveformulering og kravspecifikation for opgavestart således, at vi sammen når de definerede målsætninger.

VapourTech er i dag et konsulenthus, som professionelt og effektivt bidrager med projektledelses-kompetencer fra konceptudvikling til færdigt produkt. Projektledelse er i dag vores primære ydelse, og vi varetager loyalt og dedikeret vore kunders interesser igennem hele projektforløbet.

VapourTech har siden år 2008 udelukkende arbejdet med eksterne konsulentopgaver og har bidraget med kompetencer på tværs af brancher. Vi har ledet unikke udviklings-, effektiviserings- og optimeringsløsninger indenfor mange førende teknologivirksomheder.

Vapour Phase Technology ApS

Teknologidrevet maskinudvikling

VapourTech ApS blev i år 2001 etableret af svagstrømsingeniør Lars G. Dokkedahl som en teknologivirksomhed til udvikling af en unik og patenteret produktionsteknologi til lodning af SMD elektronik efter princippet kaldet dampfase lodning, hvorfra firmanavnet Vapour Phase Technology eller forkortet VapourTech udspringer.

Billederne som pryder hjemmesiden er bl.a. taget af denne Inline vapour phase loddemaskine.